Uniek rekreatie

Bijzondere vakantiebestemmingen

Geplaatst op

Wanneer je er even tussenuit wil ga je je natuurlijk orienteren. Wil je in Europa op vakantie of ga je liever wat verder weg? Alles is natuurlijk mogelijk. Misschien heb je wel behoefte aan een unieke beleving en wil je nét even iets anders. Nou. Pak je paspoort, check je reisverzekering en ga maar vast naar een website van een luchthaven, want we zetten de mooiste vakantiebestemmingen voor jou op een rijtje.

Botswana

Waar denk je aan als je aan Botswana denkt? Botswana is een geweldige vakantiebestemming voor safari’s, de thuisbasis van een van de grootste natuurbrillen op aarde. Bekend als de “parel van de Kalahari”, is het natuurlijke landschap bijna te verbluffend om echt te zijn. De Kalahari-woestijn is de grootste ongebroken zandvlakte op aarde. Je kunt de baobabs van Nxai-pannen, Kubu-eiland in het noorden, de zoutpannen van Makgadikgadi en de wilde wezens van de Okavango-delta bezoeken.

Het beste van alles is dat je versteld zult staan ​​van dieren zoals leeuwen, nijlpaarden, olifanten en luipaarden. Neem een ​​luxe safari naar Botswana voor een exclusieve safari-ervaring, verblijf in weelderige lodges als uitvalsbasis om afgelegen wildreservaten te bezoeken. Botswana is een van de meest unieke vakantiebestemmingen voor natuurliefhebbers en ontmoetingen met dieren.

Peten, Guatemala

Als je op zoek bent naar meer ongewone vakantiebestemmingen, ga dan naar Peten in Guatemala voor charmante dorpjes en ongelooflijke historische bezienswaardigheden. Hoewel veel bezoekers aan Guatemala vasthouden aan Antigua en Guatemala-stad, wilt je juist je vlucht naar het noorden naar Flores boeken.

Wandel in Flores door de geplaveide straten van dit Boheemse eiland. Bewonder de kleurrijke huizen en bekijk een prachtige kerk in het midden. De belangrijkste attractie van Peten is Tikal National Park, een belangrijke site van de Maya-beschaving in het midden van de jungle. Maak een hele dag vrij om de tempels, paleizen en openbare pleinen van deze oude site te verkennen. Je kunt verschillende historische gebouwen beklimmen en zelfs een zonsopgangstrek boeken naar de top van een ervan.

Nog niet genoeg inspiratie?

Kun je niet genoeg krijgen van alle verschillende landen? Bekijk dan eens wat foto’s en lees reisverslagen van mensen die er zijn geweest. Op YouTube kun je mooie beelden vinden van de landen. Je kunt alle kanten op qua reizen. Mocht je veel reizen willen maken, kies dan voor een doorlopende reisverzekering.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je meer over de tofste dingen om te doen met je vrije tijd. Check onze blogs voor inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ uniekrekreatie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden