Uniek rekreatie

Dagje uit met de auto

Geplaatst op

Sinds de nieuwe maatregelen die de overheid heeft genomen om de verdere verspreiding van COVID-19 te beperken zitten we weer massaal binnen. Vakanties worden afgeraden en de meeste vrijetijdsbestedingen zijn niet langer toegestaan. Dit moment leent zich dan ook om Nederland om een andere manier te ontdekken. Aangezien het openbaar vervoer alleen nog geschikt is voor noodzakelijk gebruik en niet iedereen een auto heeft is autoverhuur een mooi alternatief om toch op pad te gaan. Maar wat kun je nog doen tijdens de huidige maatregelen? Dit zijn een aantal opties op een rijtje.

Gratis stockfoto met akkerland, ameland, buiten

Het bos in

Buiten wandelen met je  gezin of partner kan nog altijd. En nu bijna iedereen al zijn eigen buurt heeft ontdekt is het des te leuker om eens verder in de omgeving te gaan kijken. Zo telt Amsterdam velen inwoners, maar is het merendeel nog nooit in het Amsterdamse Bos geweest. Voor de bewoners van provincie Utrecht zijn de Soestduinen zeker een aanrader. Belangrijk is wel dat je probeert om de drukke momenten te vermijden. Wandel daarom in de ochtend en het liefst niet in het weekend.

Fietstocht

Op zoek naar een activiteit waar je gelijk ook je energie kwijt kan? Rij eens naar een natuurgebied en huur fietsen. Een leuk alternatief om eens te proberen is het huren van elektrische fietsen. Je kan in weinig tijd heel veel ontdekken en het is daarnaast ook nog eens geheel corona proof. Je kan gelijk de lokale ondernemers supporten door onderweg te stoppen voor een lekkere kop koffie of een taartje.

Help anderen

Hoe mooi is het om jezelf in te zetten voor anderen? Ook tijdens de corona crisis zijn er genoeg dingen die je kunt doen om je in te zetten voor de medemens. Meld je aan bij de voedselbank of breng eten rond bij mensen die dat nodig hebben. Je kunt ook in de buurt aan de slag door afval van straat te rapen terwijl je ondertussen geniet van de buitenlucht.

Gooi het roer om

Nu we zoveel vrije tijd hebben en thuis zitten is het een mooi moment om wat dingen te vervangen. Zoek een nieuwe auto bij Volvo occasions of ga voor een nieuw behang aan de muur. Je hebt genoeg tijd om dingen aan te pakken waar je normaal gesproken geen tijd voor hebt, maak hier gebruik van.

Gerelateerde berichten

Harmonie tussen natuur en comfort: Center Parcs Villages Nature

Center Parcs Villages Nature, gelegen in de buurt van Parijs en Disneyland Paris, biedt een unieke vakantie-ervaring die natuur, ontspanning en...

Lees meer

Over ons

Op onze site lees je meer over de tofste dingen om te doen met je vrije tijd. Check onze blogs voor inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ uniekrekreatie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden