Uniek rekreatie

De 5 leukste uitgaansgebieden in Europa

Geplaatst op

Ga je op avontuur deze vakantie? Voor een echt feest hoef je niet ver te reizen, onderstaande bestemmingen zijn binnen 1 à 2 uur te bereiken.

 

Stockholm

In het midden van Scandinavië kun je je uitleven in de hippe bars en discotheken van Stockholm. De Zweden weten hoe ze een feestje moeten bouwen, qua muziek is er van alles te vinden. Zorg er wel voor dat je voldoende budget hebt om een aantal avonden los te gaan tussen de Zweden, want het uitgaan is niet goedkoop. Vooral de alcoholische drankjes zijn vrij duur, hoewel er natuurlijk manieren zijn om te voorkomen dat je  veel geld uitgeeft in een club of disco.

 

Warschau

Mocht je met minder budget helemaal uit je plaat willen gaan, dan is Warschau een goede optie. Het bier en ook de shotjes zijn erg goedkoop, vaak ben je nog geen euro kwijt aan een glas bier. De keuze aan uitgaansgelegenheden in de Poolse hoofdstad is enorm en ook in Warschau vind je zowel reguliere als super hippe clubs.

 

Berlijn

Berlijn staat bekend als techno hoofdstad van de wereld. Vanuit de hele wereld komen toeristen om de vibe van het Duitse uitgaansleven mee te pakken. Ook voor andere muziekliefhebbers is er genoeg aanbod, zo heeft Berlijn ook een omvangrijke alternatieve scene. Berlijn feest non-stop door en het mooie van de Duitse hoofdstad is dat je er zowel budget als zeer luxueus kunt uitgaan.

 

Amsterdam

De hoofdstad van Nederland is erg in trek bij toeristen. Niet zo gek, want er is van alles te beleven. Naast de coffeeshops staat Amsterdam vooral bekend om het grote aanbod aan muziek. Met bekende dj’s van Nederlandse afkomst is er veel trance te vinden, daarnaast kun je er ook zeker terecht voor deep house, techno of hip hop. Als startpunt van je avontuur is het uitgaansgebied Leidseplein zeer geschikt, hier vind je alles voor een avond vermaak.

 

Madrid

Terwijl Barcelona overspoeld wordt met toeristen, kun je in Madrid je hart ophalen in meerdere uitgaansgebieden. De Spaanse hoofdstad staat vol met leuke, gezellige barretjes. Het is dan ook niet gebruikelijk om de hele avond in één plek door te brengen. Houd er rekening mee dat het echte feestgedruis in Spanje vrij laat op gang komt, tegelijkertijd kun je dan tot vroeg in de ochtend je gang gaan.

Gerelateerde berichten

Strandhuisjes in nederland: Ontdek een unieke vakantie-ervaring

Nederland, met zijn uitgestrekte kustlijn en prachtige stranden, biedt een unieke vakantie-ervaring in de vorm van strandhuisjes. Deze charmante...

Lees meer

Harmonie tussen natuur en comfort: Center Parcs Villages Nature

Center Parcs Villages Nature, gelegen in de buurt van Parijs en Disneyland Paris, biedt een unieke vakantie-ervaring die natuur, ontspanning en...

Lees meer

Over ons

Op onze site lees je meer over de tofste dingen om te doen met je vrije tijd. Check onze blogs voor inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ uniekrekreatie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden