Uniek rekreatie

De leukste uitjes: gratis of met korting!

Geplaatst op

Wil je er lekker op uit maar wil je niet al te veel geld uitgeven? Je kunt erg veel geld besparen op  uitstapjes met je familie, vrienden of partner door de tips op te volgen die wij met je delen in deze blog.

Groupon

Groupon is een website waar je vast al eens van gehoord hebt! Op de website van Groupon tref je allerlei uitstapjes, vakanties of producten die je met een fikse korting kunt bemachtigen! Denk aan een saunabezoek voor de halve prijs of een drie daagse overnachting in een luxe hotel! Heb je vragen over de aanbiedingen, dan kun je altijd terecht bij de zeer goed beoordeelde groupon klantenservice.

Kunstzinnige uitstapjes

Als je houdt van kunst en cultuur, dan heb je zowel een beetje pech als heel veel geluk. Hoewel er namelijk musea en attracties zijn waar je een aardige prijs als entree moet betalen, zijn er ook vol op bezienswaardigheden die gewoon gratis zijn! Je kunt immers gratis het Colosseum of de Eifel toren zien. Daarnaast zijn bijna alle kerken en kathedralen gratis te bezoeken.

Leeftijd gerelateerde korting

Ga je op stap met een jong kind of iemand die al een poosje met pensioen is? Vaak kunnen zij met korting het museum, pretpark of het theater in. Wat je uitstapje ook wordt, let er altijd op dat je hier de korting pakt!

Neem je eigen lunch mee

Ga je erop uit naar bijvoorbeeld de dierentuin of het pretpark? Hoed er dan rekening mee dat hier een frietje of een broodje kroket absurd veel duurder is dan bij de snackbar op de hoek van de straat! Wat je zou kunnen doen, is thuis zelf een aantal broodjes gezond klaarmaken zodat je die kunt meenemen als jullie erop uit gaan. Het is misschien wel minder lekker dan een portie friet met mayonaise of een frikandel speciaal, maar het is wel stukken goedkoper en nog gezonder ook!

Gerelateerde berichten

Harmonie tussen natuur en comfort: Center Parcs Villages Nature

Center Parcs Villages Nature, gelegen in de buurt van Parijs en Disneyland Paris, biedt een unieke vakantie-ervaring die natuur, ontspanning en...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden