Uniek rekreatie

Eropuit: een keer wat anders doen!

Geplaatst op

Wanneer we erop uit gaan met familie of vrienden dan wordt het al snel de geijkte menukaart. Dat wil zeggen dat je uit eten gaat en misschien een theater of iets dergelijks bezoekt. Hartstikke leuk natuurlijk, maar het kan ook eens een keer wat anders zijn en misschien wat sportiever. In deze blog willen we er meer over vertellen dus lees snel verder en laat je inspireren zodat je echt iets tofs kunt doen.

Wandeling in de natuur 

Wanneer wij het hebben over een wandeling in een natuurgebied, dan gaat het natuurlijk niet omdat je in het park even een stukje loopt of in het bos. Dan raden we je aan om echt naar de Ardennen te gaan om daar van de natuur te genieten. Erg belangrijk is het dan om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Wil je wat langer genieten van dit natuurgebied, dan is het mogelijk om er een huisje te huren. Vergeet ook niet om rugzakken en het nodige schoeisel aan te schaffen of mee te nemen. Meindl wandelschoenen zijn bij een stevige wandeling door het natuurgebied echt geen overbodige luxe. De pasvorm is geweldig, ze lopen heerlijk en zijn supersterk. Precies wat je nodig hebt als je in de Ardennen aan het lopen bent.

Een escape room 

Er wordt nog niet heel vaak gebruik van gemaakt door de meeste mensen omdat het een relatief nieuw fenomeen is. Wij hebben het over een escape room een heleboel mensen weten nog niet eens wat het is. In feite gaat het erom dat je in een kamer opgesloten bent, zogenaamd, met familie en vrienden en dat je puzzels moet oplossen om uit de kamer te komen. Er zit een tijdslimiet aan en je moet dus binnen een bepaalde tijd zien uit te breken door de puzzels op te lossen. Dit kan voor veel hilariteit zorgen en het is ook nog eens een keer zodat je elkaar goed leert kennen als het gaat over welke rollen er in een groep ingenomen worden. Net even iets anders dan die patatzaak waar je met zijn allen een ijsje gaat eten. 

Gerelateerde berichten

Harmonie tussen natuur en comfort: Center Parcs Villages Nature

Center Parcs Villages Nature, gelegen in de buurt van Parijs en Disneyland Paris, biedt een unieke vakantie-ervaring die natuur, ontspanning en...

Lees meer

Over ons

Op onze site lees je meer over de tofste dingen om te doen met je vrije tijd. Check onze blogs voor inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ uniekrekreatie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden