Organiseer je binnenkort een feest of evenement, en wil je bezoekers op een originele manier welkom heten? Dan wil je iets anders dan normaal doen. Denk aan een enorme taart, eigen muziek of andere vormen van entertainment. Wat je natuurlijk ook nog kan doen, is kiezen voor een complete wegafzetting met linten. Niet zomaar linten, maar lange rollen afzetlint met een unieke bedrukking. Maak je festiviteit persoonlijk.  

Hoe maak je het persoonlijk? 

Een feest of evenement jouw persoonlijke touch geven lijkt misschien eenvoudig, maar als je erbij na gaat denken, dan is het toch nog lastig. Gelukkig is er aan vrijwel ieder thema wel een leuke invulling te geven. Is je vader 50 jaar geworden, komen je buren terug van een lange vakantie of is er een baby geboren in de regio? Dan poppen de leukste ideeën al in het hoofd. Een unieke en persoonlijke boodschap kan je bijvoorbeeld plaatsen op afzetlint. Bedrukken is supereenvoudig, en je krijgt meterslange rollen om de hele straat te versieren.   

Gratis stockfoto met bekers, binnen, binnenshuis

Een korte en verrassende boodschap

Wil je een afzetlint bedrukken met een persoonlijke boodschap of tekst? Less is more, ook bij de bedrukking van linten. Kies voor een cheesy tekst die direct herkenning oproept bij degene voor wie de afzetlinten bedoeld zijn. Of ga voor een pakkende tekst zoals ’50 jaren jong’ en versier de hele straat met speciale afzetlinten voor je jarige man, vader of zoon. Je kunt met afzetlinten alle kanten op, en de omgeving ziet direct dat er een festiviteit aan het plaatsvinden is. Trek de aandacht.

Gratis stockfoto met anoniem, begroeting, binnen

Vaker te gebruiken 

En nog leuker is het wanneer je de bedrukte afzetlinten vaker kunt gebruiken. Sommige mensen kiezen daarom juist voor een neutrale boodschap, welke vaker terugkomt. Wat je ook wilt, met een persoonlijke bedrukking realiseer je de persoonlijke touch waar je naar op zoek bent.