Uniek rekreatie

Geef je boot een tweede leven

Geplaatst op

Wanneer je een boot hebt, brengt dit zowel plezier als kosten met zich mee. Zo kan het liggeld van een schip aardig oplopen. Bovendien vraagt een vaartuig veel onderhoud. Als je dit niet meer ziet zitten, kan je je boot het best verkopen. Ook wanneer je een schip hebt dat verroest is of (deels) gezonken, laat je dit het best zo snel mogelijk afvoeren. Wanneer je dit niet doet, kan je boot olie lekken en milieuschade veroorzaken. Hier kan je hoge boetes voor krijgen. Hoe je al deze kopzorgen kan vermijden, lees je hier.

Vaarwel, vaartuig!

Wil je je gezonken boot afvoeren, schakel je hier best een gespecialiseerde firma voor in. Zo’n firma kan je boot hozen, lichten, bergen en afvoeren. Je schip wordt meegenomen en ontmanteld. Elke boot, hoe oud ook, heeft namelijk nog onderdelen die gerecycleerd kunnen worden. Wanneer je je gezonken boot laat afvoeren, word je vergoed voor de recycleerbare en herbruikbare onderdelen van je schip. Dit drukt de prijs van het bergen van je schip voor een groot deel, soms zelfs volledig!

Gespecialiseerde boot sloperij

Een gerenommeerde firma die je kan helpen bij het afvoeren van je gezonken schip, is de boot sloperij in Den Haag. Zij zijn gespecialiseerd in het ophalen, afvoeren en slopen van oude boten. Dit doen ze zowel in Nederland als in België. Voor de afvoer van elk soort boot, groot of klein, ben je bij de boot sloperij in Den Haag aan het juiste adres.

Wat doet een boot sloperij?

Wanneer je een boot sloperij contacteert, doen zij hun best om je zo snel mogelijk uit de nood te helpen. De sloperij zorgt voor het transport van je schip en zorgt ervoor dat je boot op een milieuvriendelijke manier wordt afgevoerd en verwerkt. Alle onderdelen die herbruikbaar zijn worden gerecycleerd. Het geld dat hiermee gewonnen wordt, wordt van jouw factuur afgetrokken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je meer over de tofste dingen om te doen met je vrije tijd. Check onze blogs voor inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ uniekrekreatie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden