Uniek rekreatie

Geen kind aan je kinderen: tips voor op vakantie

Geplaatst op

Als je kinderen hebt en je op vakantie gaat, dan zijn er vaak momenten dat het uitstapje niet helemaal meer voelt als een vakantie. Kinderen blijven kinderen en zullen van tijd tot tijd huilen, zeuren, klieren en/of ruzie maken. Wil je zelf in de vakantie ook nog een beetje kunnen ontspannen, dan bieden we je in deze blog een aantal tips om je kinderen lekker bezig te houden!

Speelgoed

Ja, het is misschien een makkelijke tip, maar het is er wel een die geregeld werkt! Een nieuwe speelgoed auto of een bouwpakket van Lego kopen kan ervoor zorgen dat je kind zeker een hele middag zoet is. Dit is iets wat mogelijk beter werkt dan ze gewoon een film te laten kijken op de tablet. Een film kijken is tenslotte iets passiefs waar ze weinig energie aan hoeven te besteden.

Activiteiten

Probeer op zoek te gaan naar een activiteit die jullie allemaal leuk vinden. Als je op de camping bent kun je bijvoorbeeld skelters en fietsen huren en een lekkere tocht door de natuur maken. Je kunt bijvoorbeeld ook met ze naar het zwembad (supertip!). Eenmaal terug op de camping of de hotelkamer zul je merken dat de deugnietjes helemaal zijn uitgeteld.

Manier van denken

Ten slotte willen we je graag nog de tip meegeven dat je een hele hoop kunt bereiken door middel van het hanteren van de juiste manier van denken. Als ouder zul je al veel moeten incasseren en heb je al enige resistentie opgebouwd voor het frequente morsen, schreeuwen, huilen, trekken en klieren van je kind. Wees je er daarom van bewust dat als je op vakantie bent, dit gewoon door zal gaan. Op vakantie ben je een periode vrij van je werk, maar niet van je familie.

We hopen dat deze tips je een beetje op weg zullen helpen. Of je nu op wintersportvakantie gaat of een planning aan het maken bent voor aankomende zomer!

Gerelateerde berichten

Zo verklein je de kans op inbraak in je camper

Ga je binnenkort op campervakantie, dan is de beveiliging van je geliefde voertuig van groot belang. Inbraak in campers komt namelijk geregeld voor,...

Lees meer

Ontdek de Ardennen: Avontuurlijke activiteiten voor een onvergetelijk verblijf

De Ardennen, een prachtig en ruig natuurgebied dat zich uitstrekt over België, Luxemburg en Frankrijk, staat bekend om zijn adembenemende...

Lees meer

Strandhuisjes in nederland: Ontdek een unieke vakantie-ervaring

Nederland, met zijn uitgestrekte kustlijn en prachtige stranden, biedt een unieke vakantie-ervaring in de vorm van strandhuisjes. Deze charmante...

Lees meer

Over ons

Op onze site lees je meer over de tofste dingen om te doen met je vrije tijd. Check onze blogs voor inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ uniekrekreatie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden