Als hét landelijke opleidingsinstituut voor de golfliefhebber beschikt Golfacademienederland.nl over diverse locaties voor professionele lessen voor het verkrijgen van het golfvaardigheidsbewijs of GVB. U kunt via ons bijvoorbeeld uw GVB halen in Amsterdam. Bij Golfacademienederland.nl haalt u GVB met handicap 54 in één weekend, ook als u geen ervaring hebt.

Met een golfclinic Amsterdam komt u verder

Een golfvaardigheidsbewijs is onmisbaar voor de serieuze golfer. Met een GVB met hcp 54 kunt u terecht op alle golfbanen in binnen- en buitenland, zodat u de zonder GVB toegankelijke oefenbanen achter u kunt laten. Daarom is het een goed idee om u via Golfacademienederland.nl aan te melden voor golfles in Amsterdam. Het GVB is het bewijs dat u het golfen onder de knie hebt en op de hoogte bent van de etiquette en regels.

Weekendcursus voor GVB halen in Amsterdam

Wij bieden u de mogelijkheid om in één weekend uw GVB te halen in Amsterdam. De cursus wordt gegeven door golfprofessionals die zijn erkend door de Professional Golfers’ Association (PGA ) en de Nederlandse Golf Federatie (NGF). Onze golfclinic in Amsterdam biedt u:

– 100% garantie op uw baanpermissie

– officieel NGF-certificaat theorie-examen

– NGF-registratie inclusief pas

Golflessen Amsterdam: in korte tijd uw GVB met hcp 54

Behalve via een weekendcursus kunt u ook uw GVB halen in Amsterdam middels een eendaagse of zes weken durende cursus. Kiest u voor het laatste? Dan krijgt u wekelijks twee uur les. Uw GVB halen Amsterdam in één dag kan zeven dagen per week in een kleine groep van vijf tot zes personen.