Uniek rekreatie

GVB halen in Amsterdam

Geplaatst op

Als hét landelijke opleidingsinstituut voor de golfliefhebber beschikt Golfacademienederland.nl over diverse locaties voor professionele lessen voor het verkrijgen van het golfvaardigheidsbewijs of GVB. U kunt via ons bijvoorbeeld uw GVB halen in Amsterdam. Bij Golfacademienederland.nl haalt u GVB met handicap 54 in één weekend, ook als u geen ervaring hebt.

Met een golfclinic Amsterdam komt u verder

Een golfvaardigheidsbewijs is onmisbaar voor de serieuze golfer. Met een GVB met hcp 54 kunt u terecht op alle golfbanen in binnen- en buitenland, zodat u de zonder GVB toegankelijke oefenbanen achter u kunt laten. Daarom is het een goed idee om u via Golfacademienederland.nl aan te melden voor golfles in Amsterdam. Het GVB is het bewijs dat u het golfen onder de knie hebt en op de hoogte bent van de etiquette en regels.

Weekendcursus voor GVB halen in Amsterdam

Wij bieden u de mogelijkheid om in één weekend uw GVB te halen in Amsterdam. De cursus wordt gegeven door golfprofessionals die zijn erkend door de Professional Golfers’ Association (PGA ) en de Nederlandse Golf Federatie (NGF). Onze golfclinic in Amsterdam biedt u:

– 100% garantie op uw baanpermissie

– officieel NGF-certificaat theorie-examen

– NGF-registratie inclusief pas

Golflessen Amsterdam: in korte tijd uw GVB met hcp 54

Behalve via een weekendcursus kunt u ook uw GVB halen in Amsterdam middels een eendaagse of zes weken durende cursus. Kiest u voor het laatste? Dan krijgt u wekelijks twee uur les. Uw GVB halen Amsterdam in één dag kan zeven dagen per week in een kleine groep van vijf tot zes personen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je meer over de tofste dingen om te doen met je vrije tijd. Check onze blogs voor inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ uniekrekreatie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden