Uniek rekreatie

Hysterisch leuke vrijgezellenfeesten voor vrouwen

Geplaatst op

Voor sommige mensen is de trouwdag de mooiste dag van hun leven. Natuurlijk zijn er net zoveel mensen die hun vrijgezellenfeest stiekem eigenlijk veel leuker vonden en dat is natuurlijk niet zo gek, want wat kun je allemaal niet voor leuke dingen doen tijdens zo’n feest met vriendinnen! Om je vrijgezellentijd in YOLO-stijl af te sluiten, willen we je hieronder graag een aantal tips geven voor een hysterisch leuk vrijgezellenfeest.

Superleuke vrijgezellenfeesten voor vrouwen

We vallen direct met de deur in huis: een vrijgezellenfeest is tegenwoordig echt een stuk meer dan gek verkleed over straat lopen en grappig opdrachten doen. Natuurlijk is dat nog steeds heel leuk, maar het mag tegenwoordig een beetje origineler. Kijk daarom even met ons mee naar een aantal tips.

Tips: vrijgezellenfeesten voor vrouwen:

Crazy 13 Wallenspeurtocht

Tijdens deze speurtocht baan je je een weg door de toeristen die in Amsterdam rondlopen en ontdek je tegelijkertijd Amsterdam. Wat ga je doen tijdens zo’n speurtocht? Duik je in een van de grachten of ga je rondlopen met en Oudhollands draaiorgel dat ‘Bloemen uit Amsterdam speelt’, dat zou maar zo heel goed kunnen. Maar nee. Wat je wel gaat doen: speuren naar zoenende mannen, de identiteit van een dakloze achterhalen en creatief zijn met een banaan. Ow en als je verliest dan moeten jij en je team karaoke zingen. Dat hoeft geen straf te zijn, maar er is altijd een vriendin bij die je die banaan van zojuist… precies, bij karaoke maakt het allemaal niets uit. Je zult echt heel veel plezier hebben tijdens deze speurtocht.

Lip dub music video

Met een beetje lipdubben heb je nog geen hysterisch leuk vrijgezellenfeest. Heel anders wordt het als jullie samen bij het lipdubben een complete videoclip of korte speelfilm gaan maken. Dat zorgt zeker voor de nodige hilariteit.

Een coole lasergame

Kun je een van je vriendinnen die vaak zo hysterisch lacht, maar die je wel heel lief vindt, soms wel achter het behang plakken van ergernis. Dan is het leuk om eens vakkundig een hagel van lasers op haar af te vuren. Maar denk niet dat ze jou niet ziet schuilen achter dat muurtje! Dit is een gevecht waarbij de verliezers de winnaars moeten trakteren op een heerlijke cocktail. Maar dat is iets wat jullie zelf mogen uitvechten.

Roze Scooter getoeter

Reken maar dat jullie veel bekijks hebben, als jij en je vriendinnen door de stad rijden op de roze scooter, op weg naar verschillende grappige opdrachten die jullie gaan doen. Een simpel idee dat echt hysterisch leuk is. En ondertussen zie je veel van je favoriete stad.

Vrijgezellenfeest in Praag

Lijkt het jou leuk om samen met je vriendinnen in het buitenland je vrijgezellenfeest te vieren? Dan is een feest in Praag precies wat je zoekt. Wat kun je daar zoal krijgen? Nou wat dacht je van mannelijke strippers, een wijnproverij, cocktails, workshops en nog veel meer. Praag is een ideale stad voor een vrouwen vrijgezellenfeest met een hysterisch leuke vibe.

Wellnessfeestje

Denk je: ‘Het zal allemaal wel met die hilarische hysterie, ik wil gewoon relaxen’, dan is er een ultra relaxte manier om je vrouwen vrijgezellenfeest aan te kleden, namelijk als een wellnessfeestje. De bruid en aanhang kan ontspannen en genieten van onder andere massages, scrubbings en het plezier van lekker bijkletsen met vriendinnen.

Conclusie

Ben je een bruid, of ken je er één, die heel actief is of juist wil ontspannen? Er zijn genoeg mogelijkheden waarmee jij je vrijgezellenfeest voor vrouwen kunt aankleden. En ja, die zijn echt allemaal hysterisch leuk!

 

Gerelateerde berichten

Harmonie tussen natuur en comfort: Center Parcs Villages Nature

Center Parcs Villages Nature, gelegen in de buurt van Parijs en Disneyland Paris, biedt een unieke vakantie-ervaring die natuur, ontspanning en...

Lees meer

Over ons

Op onze site lees je meer over de tofste dingen om te doen met je vrije tijd. Check onze blogs voor inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ uniekrekreatie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden