Uniek rekreatie

Indoor groepsuitje Rotterdam

Geplaatst op

Wanneer het najaar om de hoek komt kijken zijn de weersomstandigheden vaak weer minder goed en heb je minder zin om naar buiten te gaan. Hoewel het ook goed is om lekker een frisse neus te halen in de buitenlucht, snappen wijals geen ander dat jullie liever kiezen voor een indoor groepsuitje in Rotterdam! Met een indoor groepsuitje beleef je een spannende of juist hilarische middag met je collega’s in een sfeervolle horecalocatie in Rotterdam. Wij regelen een geschikte locatie voor jouw gezelschap in het centrum van Rotterdam. Belangrijk is dat de locatie een aparte ruimte heeft, zodat jullie in alle rust, zonder andere gasten te storen, een leuke game kunnen spelen. Heb je nou zelf een locatie in gedachte? Houdt hier dan rekening mee!

Leuke ideeën voor indoor groepsuitjes zijn dinerspellen of quizzen. Met een dinerspel zit je in teams aan tafel en voer je samen met je teamgenoten verschillende opdrachten uit. Het leuke aan een dinerspel is, is dat je twee gedeeltes hebt. Je geniet van een heerlijk driegangendiner én tussen de verschillende gangen speel je de rondes van het door jullie gekozen spel. Wij hebben verschillende dinerspellen in ons assortiment. Van een moordspel tot aan een virtual reality game en een escape dinner room. 

Wil je liever een indoor groepsuitje zonder diner organiseren? Ook dat is mogelijk bij Uitjesbureau Rotterdam! Met een gezellige Pubquiz of Hou van Holland quiz heb je gegarandeerd een geslaagde avond met je collega’s. Ook bij onze quizzen regelen wij een leuke locatie voor jouw gezelschap. Wij huren een pub of café af en bouwen het helemaal om naar jullie wensen!Humor staat centraal en jouw algemene kennis, en die van je collega’s,wordt flink op de proef gesteld. Wil je vooraf, achteraf of tijdens de quiz nog borrelen of dineren? Laat het ons tijdig weten en wij regelen dat de locatie ook heerlijke borrelhapjes serveert of na de quiz klaarstaat met een driegangendiner. Samen zorgen we ervoor dat jullie indoor groepsuitje Rotterdam een succes wordt!

Over Uitjesbureau

Uitjesbureau is gevestigd in Amsterdam en is al 21 jaar trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau in heel Nederland. Ieder jaar verrassen we de markt met uitdagende concepten. Ons ervaren team bestaat uit gemotiveerde event managers die werken vanuit passie en creativiteit.  

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je meer over de tofste dingen om te doen met je vrije tijd. Check onze blogs voor inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ uniekrekreatie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden