Uniek rekreatie

Voorspel de uitslagen van EK wedstrijden en win mooie prijzen!

Geplaatst op

Een EK voetbal, voor veel mensen is het een heel spannende en leuke tijd. Vooral voor voetbalfans is het een periode waarin ze hun hart kunnen ophalen. Zeker wanneer je dan nog eens een gokje waagt naar de wedstrijduitslagen en je zelfs kans maakt om daardoor mooie prijzen te winnen! Op intikkertje.nl vind je hoe jij kan meedoen en de mooiste prijzen kan winnen. 

Wat is een poule? 

Een poule kan twee betekenissen hebben, maar in dit geval wil het zeggen dat het een spel is waarbij uitslagen van sportwedstrijden worden voorspelt en dit in wedstrijd met andere deelnemers. Mensen geven dus hun voorspelling en na de wedstrijd wordt gezien wie de uitslag correct voorspelt heeft en wie dus de winnaar is. Zo kan er voor verschillende wedstrijden een poule gehouden worden en dit in verschillende sporten. Zo was er bijvoorbeeld een EK poule 2020 en is er nu ook een EK poule 2021. 

Gratis stockfoto met american football, atleten, bal

Hoe deelnemen? 

Op intikkertje.nl kan je deelnemen aan deze EK poule 2021. Hoe het werkt is heel eenvoudig. Eerst moet je je registreren, je maakt een account aan en geeft al je gegevens in. Vervolgens kan je de EK voorspellingen doorgeven en sla je deze op in het account. Je kan de uitslag die je hebt voorspelt nog tot een minuut voor de wedstrijd begint aanpassen. Je kan hier ook zien wat de voorspelde uitslagen van andere deelnemers zijn, wat het natuurlijk extra spannend maakt! Per juiste uitslag krijg je 10 punten en deze punten bepalen jouw plek op de ranglijst. Op het einde van het EK wordt er gekeken wie bovenaan staat op de ranglijst en dit is de winnaar. 

Mooie prijzen winnen 

Het is natuurlijk altijd fijn wanneer er iets te winnen valt als jij als winnaar uit de bus komt. En zeker bij een wedstrijd waarbij het motto ‘winnen is belangrijker dan deelnemen’ geldt! Dat heeft ook intikkertje.nl goed bedacht! Er zijn immers mooie prijzen te winnen met deze EK poule 2021. De eerste 5 mensen op de ranglijst krijgen een prijs met als hoofdprijs voor de winnaar de Apple Ipad Air? De tweede prijs zijn Apple Airpods 2, de derde prijs is een Heineken biertap en prijs 4 is een voetbalshirt. De laatste prijs voor de 5de plaats is een kraslot! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je meer over de tofste dingen om te doen met je vrije tijd. Check onze blogs voor inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ uniekrekreatie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden