Uniek rekreatie

Sexy uitstapjes voor met je vriendinnen

Geplaatst op

We leven in een drukke tijd. Mannen en vrouwen van allerlei leeftijden moeten vandaag de dag veel ballen tegelijkertijd in de lucht houden. Of het nu gaat om werken op kantoor, in de file staan onderweg terug naar huis, koken voor het hele gezin, kinderen helpen met huiswerk, huishouden, etc. Daarom zie je steeds vaker dat vrienden- en vriendinnengroepen steeds vaker een vast moment in de week of in de maand pakken om wat leuks te gaan doen en elkaar weer te zien. Voor onze vrouwelijke lezers hebben we een paar leuke sexy activiteiten en uitjes bedacht waarmee jullie er een topdag van kunnen maken!

Workshop paaldansen

Heb je wel eens een workshop paaldansen gedaan? Dit is echt heel erg leuk om een keer te doen! Het is ook nog best wel moeilijk om ervoor te zorgen dat je ten eerste de juiste balans houdt, ten tweede je bewegingen overeenkomen met de muziek en ten derde het er allemaal nog een beetje uit ziet! Daarnaast is het natuurlijk ook heel erg veel lachen geblazen wanneer nou precies de bijdehandste vriendin zich onhandig vastklampt aan de paal!

Stripper huren

Heb je wel eens een stripper gehuurd? Er zijn erg veel bedrijven in Nederland en België waarbij je een stripper kunt huren voor een paar spannende dansjes. Meestal is een stripper huren iets wat je doet bij een vrijgezellenfeest, maar is ook een leuke verrassing voor wanneer een van je vriendinnen jarig is!

Dildo party

Je hebt vast wel eens gehoord van een Tupperware party. Een dildo party is eigenlijk hetzelfde maar dan veel leuker en spannender! Gezellig met je vriendinnen thuis zitten is natuurlijk, zeker als het weer slecht is, erg fijn. Open er een lekkere fles wijn bij en zorg ervoor dat de sfeer er goed in zit. Als je dan ook nog allerlei dildo’s voorbij ziet komen, kun je rekenen op een erg leuke avond!

Gerelateerde berichten

Harmonie tussen natuur en comfort: Center Parcs Villages Nature

Center Parcs Villages Nature, gelegen in de buurt van Parijs en Disneyland Paris, biedt een unieke vakantie-ervaring die natuur, ontspanning en...

Lees meer

Over ons

Op onze site lees je meer over de tofste dingen om te doen met je vrije tijd. Check onze blogs voor inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ uniekrekreatie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden