Uniek rekreatie

Wat zijn de beste seksspeeltjes?

Geplaatst op

Seksspeeltjes zijn de laatste jaren in populariteit toegenomen. Het is een markt die groeit. Vooral onder vrouwen zijn seksspeeltjes populair. Er wordt zelfs geschat dat de markt voor vrouwen de komende jaren met miljoenen toenoeemt. In dit artikel vertellen we je welke seksspeeltjes er zijn en wat je moet weten om het juiste seksspeeltje te kopen. 

Het seksspeeltje voor vrouwen: de vibrator

Een vibrator is een elektrisch seksspeeltje dat trillingen geeft. Je kunt een vibrator in allerlei soorten en maten krijgen. Sommige werken op batterijen, andere werken met een oplader. Ook variëren ze in grootte, vorm en materiaal. Een vibrator kan worden gebruikt om de clitoris te stimuleren of door middel van penetratie de hele vagina te stimuleren. Ook tijdens de seks kan een vibrator worden gebruikt om de clitoris te stimuleren. Hierdoor kan een vrouw makkelijker tot een orgasme komen. 

Vrouwen Zitten Onder Een Lichtreclame

Het seksspeeltje voor mannen: de cockring

Een cockring, ofwel penisring zorgt ervoor dat de erectie bij de man steviger wordt en langer aanhoudt. Bij veel mannen wordt de erectie naarmate ze ouder worden minder stevig of houdt deze minder lang aan. Een cockring kan dan hulp bieden. De ring wordt om de slappe of half slappe penis geschoven. Als er een erectie ontstaat zit de ring er stevig omheen waardoor het bloed de penis moeilijker kan verlaten. De erectie blijft zo langer behouden en het geeft een opwindend gevoel.

Grijswaardenfotografie Van Damesbrasserie En Panty

Het seksspeeltje voor stellen: de koppelvibrator

Met deze unieke vibrator kun je beiden genieten van een spannend seksspeeltje. Het seksspeeltje kan aan beide kanten worden gebruikt. De vibrator wordt door de vrouw gedragen en stimuleert de clitoris en de G-spot. Door de smallere onderkant is er genoeg ruimte voor de penis die ook extra wordt gestimuleerd. Veel van dit soort vibrators zijn oplaadbaar en beschikken over een afstandsbediening. Wil je graag een koppelvibrator kopen? Kijk dan eens op Innlove.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je meer over de tofste dingen om te doen met je vrije tijd. Check onze blogs voor inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ uniekrekreatie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden