Uniek rekreatie

Zin in een weekend München?

Geplaatst op

Wil jij alle stress en hectiek even achter je laten? Dan kan een weekend München je daar zeker bij helpen! München is een erg mooie stad, waar onder andere het Oktoberfest altijd groots gevierd wordt. Maar daarnaast kun je er natuurlijk ook terecht voor mooie bezienswaardigheden en verschillende culinaire verrassingen.

De mooiste hotels in München

 Wanneer je wilt overnachten in München, doe je dat natuurlijk het liefst in een mooi hotel. Ben je niet bekend in München, dan kan het aanbod zo overweldigend zijn, dat je niet weet waar je moet beginnen met zoeken. Gelukkig hebben we daar ook een oplossing voor gevonden. Op de website van Hotelmunchen kun je namelijk heel makkelijk zien welke hotels er te vinden zijn, binnen elk budget! 

Geniet van de bezienswaardigheden

Elk hotel dat op de website te vinden is, staat in de buurt van een bezienswaardigheid. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan de Marienplatz, het centrale plein midden in de stad. Hier kun je ook het stadhuis zien en het klokkenspel horen spelen. En ga je er in de winter naartoe? Dan staat hier de grootste kerstmarkt van München. Maar je zou ook naar Schloss Nymphenburg kunnen gaan, een prachtig slot met een rijke geschiedenis. Dit slot is tijdens de Tweede Wereldoorlog niet beschadigd geraakt, waardoor vrijwel alles nog in de originele staat te zien is. 

Ga je liever ergens anders heen?

Ga je liever naar een stad waar je kunt genieten van de omgeving én de zon? Denk dat eens aan Porto. Een goed voorbeeld voor het uitzoeken van een uitstekend hotel is Design hotel Porto. Hierbij kun je namelijk niet alleen een perfect hotel vinden, maar dit ook nog eens aanpassen aan je wensen. Een moderne kamer, of toch klassiek. Ontbijten in het hotel, of ergens in Porto en wat dacht je van wellness in het hotel? Het is allemaal mogelijk! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je meer over de tofste dingen om te doen met je vrije tijd. Check onze blogs voor inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ uniekrekreatie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden