Uniek rekreatie

Heerlijk genieten in de sneeuw: wintersportvakantie

Geplaatst op

In deze blog willen we je graag een aantal tips geven waarmee je wintersportvakantie nog leuker wordt dan deze al is. Heerlijk in de sneeuw is iets wat veel mensen erg tof vinden: van het koninklijkhuis tot Jan met de pet, ze zijn allemaal op de lange latten te vinden. Kijk snel met ons mee naar de tips en doe inspiratie op.

Appartement bij de piste

Niemand heeft er zin om een heel eind te lopen om te kunnen skiën. Daarom raden we je aan om een leuke accommodatie aan de piste te regelen voor jou en je familie of vrienden. Het is het begin van een perfecte skidag om lekker wakker te worden in je heerlijke appartement, bijvoorbeeld in een appartement Tirol stijl, natuurlijk in het mooie Oostenrijk. Dat land is een van de meest populaire bestemmingen om te skiën. Zo het hotel of appartement uitlopen en al bijna (of direct) op de piste staan. Een echte aanrader!

Als eerste op de piste

In combinatie met de vorige tip is deze twee erg leuk, namelijk als eerste de piste op kunnen. Daar zijn speciale arrangementen voor. Dit betekent wel dat je vroeg je bed uit moet. Maar dan heb je ook een verse piste en het ochtendlicht helemaal voor jezelf.

De zon

Niet iedereen denkt aan de zon bij het concept skivakantie. Natuurlijk wordt je hartstikke bruin als je op de piste staat, want de zon schijnt lekker boven op de berg. Neem zonnebrandcrème mee, maar smeer niet te dik als je bruin wilt worden.

Lekker eten

Na een aantal uur op de lange latten te hebben gestaan is het tijd om weer wat energie op te doen, dat doe bij voorkeur met een lekker authentiek gerecht, zoals Kaiserschmarren of een warme Apfelstrudel. Eetsmakelijk!

Après-ski

Na de actieve dag en het avondeten is het tijd voor een vaste prik die in de hele skiwereld gevolgd wordt: de après-ski. De beruchte skihutmuziek komt hiervan. Een manier om lekker los te gaan, de boel de boel te laten en samen gezellig te borrelen. Daarna weer van de berg af raden we je zeker niet aan, hoewel er altijd waaghalzen zijn die het niet kunnen laten.

Conclusie

Het genieten van je wintersportvakantie is veel leuker als je dicht bij de piste zit en geniet van alles wat de omgeving te bieden heeft. Een skigebied als Gerlos heeft veel faciliteiten om van te genieten.

Meer ontdekken?

Op onze site vind je meer leuke tips voor entertainment en ontspanning. Check ze en doe inspiratie op!

Gerelateerde berichten

Strandhuisjes in nederland: Ontdek een unieke vakantie-ervaring

Nederland, met zijn uitgestrekte kustlijn en prachtige stranden, biedt een unieke vakantie-ervaring in de vorm van strandhuisjes. Deze charmante...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden