Uniek rekreatie

Lekker in beweging blijven. Begin een sportclubje

Geplaatst op

Het is bijzonder gemakkelijk om een sportclubje op te richten. Dan bedoelen we niet een officiële club met statuten een bestuur, hoewel dat natuurlijk wel kan, maar klein beginnen is vaak beter. We doelen meer op een sportclubje met vrienden. Een van de meest eenvoudige clubjes die je op kunt richten is een clubje voor jogging. Een joggingclub heb je ook snel bij elkaar, want veel mensen zijn wel te porren voor een beetje jogging. Het volhouden, dat is een tweede. Maar daar hebben we ook iets op gevonden….

Club T-shirts

Om de neuzen een beetje dezelfde kant op te hebben we een idee voor je: een shirt bedrukken voor je club. Zo stappen de leden toch misschien wat minder snel uit de club…., maar het belangrijkste is natuurlijk dat het heel leuk is om dit te laten doen.

Wandelclub

Ben je nu niet zo’n jogger, maar hou je wel van wandelen? Dan is het slim om een wandelclub op te richten, want samen wandelen is een stuk gezelliger. Wil je graag een stuk muziek horen onderweg? Maak dan een playlist, laat iedereen wat nummers toevoegen en neem een telefoon met een bluetooth speaker mee. Heel leuk om te genieten van muziek.

Darten

Darten is een opmerkelijk spel dat ook gezien wordt als sport. Er zijn de nodige wedstrijden waaraan je mee kunt doen. Meestal worden deze in cafe’s gehouden. Nog niet zo langgeleden dronken de darters op tv nog halve liters en rookten ze. Geen wonder, want het is echt een kroegspel -sport, waarmee in georganiseerd verband behoorlijk hoge bedragen verdiend kunnen worden.

Conclusie

Er zijn veel dingen die je kunt doen om een beetje aan sport te doen, niet te gek, maar gewoon leuk, want het is tenslotte allemaal al druk genoeg. Zelfs een sportclub oprichten is een prima manier om aan je dagelijkse beweging te komen.

Meer ontdekken?

Op onze site ontdek je allerlei leuke tips en ideeën. Tips voor yoga beginners en de mooiste natuurgebieden om met je wandelclub te verpozen.

Gerelateerde berichten

Harmonie tussen natuur en comfort: Center Parcs Villages Nature

Center Parcs Villages Nature, gelegen in de buurt van Parijs en Disneyland Paris, biedt een unieke vakantie-ervaring die natuur, ontspanning en...

Lees meer

Over ons

Op onze site lees je meer over de tofste dingen om te doen met je vrije tijd. Check onze blogs voor inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ uniekrekreatie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden